Ett par bröst räcker visst inte…

90D, eller 40D enligt brittiska guider, tycks vara en rimlig siffra. Det var där jag hamnade med mina första bröst, och jag upplever det själv inte som stort eller litet, det är. Utan bröst känns det helt fel, med känns rätt, men jag ingen riktig uppfattning om storlek… Jag vill inte sticka ut åt något håll, bara vara ”normal”.

Jag hade tänkt vänta en månad innan jag beställde något nytt. En stor bugg med det visade sig vara att de jag skaffat faktiskt behöver tvättas emellanåt, och visade sig ta nästan ett dygn att torka – ett dygn då jag ytterst motvilligt ens tar en hundpromenad.

Den här gången testar jag Nicola Jane – en brittisk butik riktad till kvinnor som fått operera bort bröst.

Påverkad av pågående rea och flat rate-frakt så passade jag även på att beställa en baddräkt med fickor för bröstproteser. Men rent krasst tvivlar jag på att storleken stämmer, utan räknar med att just den varan blir en retur. Dessutom känns det inte så bråttom nu när sommarens badsäsong ändå är över…

Själva brösten handlar fortfarande om ett budgetalternativ, men det känns som att det är det prisspannet jag bör hålla mig till ett tag till. Delvis för att det snabbt blir dyrt, delvis för att det finns mycket annat som kostar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.